NRK-Lansering av STORE SMÅ MENNESKER

Endelig skal STORE SMÅ MENNESKER vises på NRK! Dokumentaren følger vennskapet til to år gamle Haakon og Balder observerende gjennom et helt år i barnehagen. Dette gir oss et sjeldent innblikk i hverdagen deres.Vennskap mellom barn er akkurat like viktig som vennskap mellom voksne, men jeg tror ikke vi alltid tar barn helt på alvor. Mitt ønske er at filmen skal være en øyeåpner med tanke på hvor store og viktige ting som skjer i barnehagen, og bidra til at vi voksne virkelig tar barn på alvor.

Regissør Gunhild Westhagen Magnor

Dokumentarfilmen Store små mennesker gir et unikt blikk inn i barns hverdag i barnehagen. På onsdag, 30. november, lanseres filmen på NRK1, kl. 20.00.

I filmen får vi se hvordan vennskapet mellom Haakon og Balder blir satt på prøve i overgangen fra småbarns- til storbarnsavdeling. Under veiledning fra de ansatte i barnehagen, lærer barna å ta vare på hverandre og de yngre barna.

Her kan du lese mer om filmen:

https://santogusant.no/film/de...Se filmens trailer

Basert på filmen har også selskapet Educational Storytelling utviklet et digitalt læringsverktøy – Kunnskapsreisen – for barnehageansatte og studenter, som nå er tilgjengelig for bestilling.

Verktøyet er utviklet i samarbeid med flere norske fagpersoner på temaer som vennskap, lek og mobbing. Det består av videoklipp fra spesifikke situasjoner i filmen, intervjuer med både fagpersoner og en av de ansatte som jobbet i barnehagen filmen ble spilt inn i.


Se promoen til kunnskapsreisen her: