ALT DET JEG ER nominert til Gullruten og Fagprisen 2021

Alt det jeg er, er nominert i kategorien beste TV-dokumentar og Egil Håskjold Larsen for beste foto enkamera dokumentar. For de som ønsker å få med seg prisutdelingen vil du kunne følge sendingen på TV 2 lørdag 8.mai kl. 22:10. Vi gleder oss!!!

bilde av filmteam fotograf og regissør

Fotograf Egil Håskjold Larsen og regissør Tone Grøttjord-Glenne, foto av Stine Østby

Det er veldig hyggelig at arbeidet med denne filmen blir satt pris på. En utfordrende film på mange ulike plan, også for meg som fotograf. Det har vært et privilegium å jobbe med en regissør som har den riktige sensitiviteten og ønsket å jobbe så kompromissløst med filmens form.

Fotograf, Egil Håskjold Larsen

Nominasjon er en fantastisk anerkjennelse til Alt det jeg er, og vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle foran kamera, alle som har sett filmen og heiet på Emilie, og alle som har benyttet seg av endringsprosjektet til filmen, og alle samarbeids partnerne våre som har hjulpet oss med å løfte filmen ut.

Egil Håskjold Larsen har gjennom kameralinsen gitt filmen en sensitivitet og nærhet som løfter filmens budskap frem på den aller beste måten. Nominasjonen til Egil for best foto er utrolig velfortjent!

Tone Grøttjord-Glenne, regissør

ALT DET JEG ER er regissert av Tone Grøttjord-Glenne og premierte på norske kinoer 6. mars 2020. Filmen har blitt vist på en rekke internasjonale film festivaler og premierte i konkurranseprogrammet på HotDocs i april 2020. Filmen ble tildelt hederlig omtale på Human internasjonal filmfestival og vises denne våren på festivaler som CPH:DOX i Danmark og Movies That Matter i Nederland.

Se filmen her Educational storytelling.