Ønsker du en eksklusiv visning av GUNDA?

Nå kan du arrangere en kinovisning av filmen Gunda for ditt lokallag eller forening!

Film og faglig påfyll - en god kombinasjon

Kanskje planlegger du en fagdag eller et samlingspunkt i løpet av 2021? Filmen om Gunda kan være et godt startpunkt for en solid fagdag og et etterlengtet treffpunkt for dine medlemmer!

Film åpner opp for refleksjon og samtale på en helt egen måte og filmen om grisen Gunda fra Grøstad gård er et godt utgangspunkt for å snakke om dyreadferd og dyreveldferd. Gjennom å følge livet til purka Gunda og hennes grisunger fra fødsel til avvenning, blir du tatt med inn i dyrenes egen verden og ikke minst blir du kjent med grisene og deres væremåte.


Hva innebærer en eksklusiv visning

Vi har etterhvert god erfaring med å tilby eksklusive kino-visninger av filmene våre, både for lokallag, arbeidsplasser og foreninger. Dette er visninger som foregår i kinosalen og hvor du kan invitere en eksklusiv gruppe til å kommer sammen for å se filmen. Det settes av tid i kinorommet ii etterkant av filmen som dere kan benytte som dere vil. Mange ønsker å bruke tiden til å reflektere sammen eller presentere annet faglig påfyll , enten gjennom eksterne fagpersoner eller resurser innad i eget miljø.

  • Det må være minst 50 publikummere tilstedet for at kinoen åpner salen for billettsalg til vanlig kinopris. (det vil si at dere må kjøpe minst 50 billetter til visningen og ellers betaler pr hodet for alle over 50 stykk.
  • Visningene foregår på dagtid.
  • Du som arrangør og initiativtager, står fritt til å planlegge og fylle tiden i etterkant av visningen med faglig innhold. ca 45 minutter.

Hvordan komme i gang?

Dersom du ønsker å arrangere en eksklusiv visning av Gunda så tar du kontakt med oss. Vi booker kinoen for deg og kan hjelpe med råd og tips til faglig ramme dersom det er ønskelig. Vi har også matriell som du kan bruke til å lage invitasjoner.

Tone@santogusant.no

+ 47 48268634