Han er min bror

Final Cut for Real produksjon & Co-produksjon av Sant & Usant

Hva ville du ha gjort hvis broren din hadde en funksjonshemming, og en dag ikke hadde noen andre enn deg til å ta vare på ham?

Regissør
Cille Hannibal
Hovedmedvirkende og co-regissør
Christine Hanberg
Produsent
Monica Hellström
Co-produsent Norge
Anita Rehoff Larsen

In He’s My Brother, a talented duo of filmmakers (director Cille Hannibal and co-director Christine Hanberg) delivers a strong and poignant tale on pure love, dedication and humanity.

CPH:DOX 2021: ‘He’s My Brother’ Review.

Hva vil det si å vie livet sitt til en annen? Peter er Christines bror – han er født døvblind og med autisme, og familien har derfor måttet se og høre verden for ham siden han ble født. Peter er nå 31 år gammel, og bor fortsatt hjemme. Pleiebehovene hans er så spesifikke at det er vanskelig for familien å finne en tilpasset bolig for ham. Så hva vil skje med ham når foreldrene ikke lenger kan ta vare på ham? Hvem skal sikre ham et verdig liv?

HAN ER MIN BROR er en poetisk film om blodsbånd og et helt spesielt familieforhold. Filmen blir fortalt gjennom lillesøster Christine, som utforsker rollen som søster og verge, og hva det egentlig innebærer å ha ansvaret for livet til en annen person. Hun legger ut på en følelsesladd reise der hun må akseptere sin skjebne: at hun må ta vare på broren sin når foreldrene ikke lenger kan det.

Se trailer her: