Se Store små mennesker på kino

Ønsker du å arrangere en morsom og lærerik opplevelse for de ansatte på din arbeidsplass?

Kort om filmen

STORE SMÅ MENNESKER handler om de tilsynelatende små, men viktige stegene barn tar i barnehagen for å bli store, empatiske mennesker. Den gir et innblikk i alt det barn må lære seg og håndtere i hverdagen. Ikke minst kommer det tydelig frem hvor viktig vennskap er, også for de yngste iblant oss. Det er et unikt portrett av små barn som blir fulgt observerende over lengre tid.

I filmen får vi se hvordan vennskapet mellom Balder og Haakon blir satt på prøve i overgangen fra småbarns- til storbarnsavdeling. Under veiledning fra de ansatte i barnehagen, lærer barna å ta vare på hverandre og de yngre barna. Filmskaperen er opptatt av å fange de små, viktige øyeblikkene og gir oss et unikt innblikk i hverdagen til Balder og Haakon gjennom et observerende kamera i barnehøyde.

Se filmens trailer

Praktisk informasjon om kinovisninger

Vi hjelper din arbeidsplass med å arrangere filmvisning på din lokale kino.

Tilbudet er gjeldene for grupper på minst 50 stykk. Dersom dere ikke er så mange på egen arbeidsplass, så anbefaler vi at dere ser filmen sammen en relevant arbeidsplass. Det kan være kollegaer innenfor samme sektor, for eksempel at flere barnehager går sammen for å se filmen. Det kan også være en mer tverrfaglig visning, for eksempel at barnehageansatte og lærere ser filmen sammen for å reflektere rundt skolestart.


Billettprisen vil kunne variere fra sted til sted avhengig av kino, men i hovedsak vil det koste ca 100 nok pr billett.

Ta kontakt med Anita Rehoff Larsen som er produsent, og hun vil hjelpe dere med arrangementet.

Anita@santogusant.no